nytt design da

Ja !  Jeg hadde blitt litt lei av det gråe designet mitt, så nå har jeg byttet til noe mer hvitt, som dere sikkert så. I dag sto jeg opp utrolig tidlig. Hater at jeg gjør det, jeg dæver nesten. 
I dag vet jeg egentlig ikke hva jeg skal, det er sååå mye å gjøre. Kanskje ikke, men det er veldig vanskelig og finne ut hva man skal når vennene dine er på fjellet, som er dæven døtte langt unna. Ikke det at jeg sier at fri ikke er digg, men når ingen er hjemme og det er snø kan det være kjedelig. Skal snakke med noen gutter tror jeg da, eller møte Hanna, som bor i Oppdal. Kanskje hun vil komme hit :o Hanna vil du det? Men det er egentlig litt deilig. Sitter å ser på The Voice, det er Video x-tra. Den sangen som spilles er av Snoop Dog, man får lære så mye om artister ved Video x-tra  


Syns du det er kjipt med venner langt unna? 

2 kommentarer

Cathrine

29.jan.2010 kl.09:54

Fin header :)

Anna Linerdur

29.jan.2010 kl.16:07

Ja! Det er kjipt med venner langt unna <33

Skriv en ny kommentar

Fridaaaaa - Blogger om det som er positivt!

Fridaaaaa - Blogger om det som er positivt!

13, Agdenes

Hei <3 Du har nå ramlet innom bloggen til Frida. Jeg blir veldig glad for kommentarer og tips til hvordan jeg kan gjøre bloggingen bedre for både dere og med selv. Har dere noen spørsmål så kan dere sende mail til meg på: fridaaaaaa_blogg@hotmail.com, ikke sikkert jeg svarer på alle :)

Kategorier

Arkiv

hits